Over RHIMA

Al meer dan 55 jaar is RHIMA marktleider in vaatwassystemen. We zijn een begrip in de horeca, hospitality, in de keukens van (zorg)instellingen en bedrijven en in de industrie. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossing voor de afwaskeuken. Dat doen we volgens het RHIMA vaatwas concept en dat is volledig maatwerk. Soms volstaat een enkele vaatwasser, soms een compleet afwassysteem. Wij adviseren en geven trainingen aan de afmedewerkers.

We hebben vestigingen en showrooms in Soest en Melle (België) en we zijn ook vertegenwoordigd in Duitsland. Er werken ongeveer 70 personen bij ons, van monteurs, administratie, logistiek, marketing en service. Bij RHIMA hechten waarde aan langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Wij zijn een financieel gezond bedrijf en zorgen goed voor onze medewerkers. 

RHIMA doet geen concessies aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat heeft ons gebracht aan de top van de grootkeuken-branche. We zijn toonaangevend, goed georganiseerd en hebben maar één prioriteit: de vaatwaskeuken van onze klanten optimaliseren.

Wie worden jouw collega's?

 
Nico Jonker, Teamleider technische buitendienst
"Samenwerken, uitdagingen aangaan en klanttevredenheid - bij Rhima draait werken niet alleen om variatie, maar ook om voldoening. Hier worden inspanningen beloond, feedback gewaardeerd en groei gestimuleerd. Kortom, een plek waar hard werken samengaat met persoonlijke en professionele ontwikkeling, en waar mooie locaties en blije klanten de kers op de taart zijn."
Anna Górniak, magazijn medewerker
"Voor mij is de ultieme motivatie aan het einde van de werkdag met een blij gevoel naar huis te gaan, wetende dat ik klanten naar volle tevredenheid heb geholpen.
Wat ik het meest inspirerend vind aan de bedrijfscultuur van Rhima is de unieke combinatie van een familiecultuur, een innovatieve mindset, positief denken en een sterke focus op verbinding en samenwerking. Het voelt als een plek waar je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien en waar je je echt onderdeel van een hecht team voelt."
en wordt beloond in dit bedrijf. Voor mijn gevoel zijn de leidinggevende altijd bereid om te luisteren naar feedback. En in de meeste gevallen wordt er bij dit bedrijf ook iets mee gedaan. Er is binnen Rhima ruimte voor ontwikkeling en opleiding.
en wordt beloond in dit bedrijf. Voor mijn gevoel zijn de leidinggevende altijd bereid om te luisteren naar feedback. En in de meeste gevallen wordt er bij dit bedrijf ook iets mee gedaan. Er is binnen Rhima ruimte voor ontwikkeling en opleiding.
2